طعم جذاب و دلنشین آن و در عین حال قیمت مناسب خرما جم بر محبوبیت های آن افزوده است. این ماده غذایی پس از استفاده انرژی زیادی را در بدن تولید می کند و به همین جهت مورد علاقه ورزشکاران می باشد.
با استفاده از این خرما می توانید از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری نموده و به تقویت سیستم ایمنی بدن خود بپردازید.
منبعی از ویتامین ها و مواد معدنی است که برای عملکردهای حیاتی بدن شما مهم است و برای تامین انرژی بدن در صبح. منبع طبیعی قندهای ساده که سطح قند خون را بالا می برد.
منبع مهمی از فیبر است که برای تقویت عملکرد دستگاه گوارش ضروری است و به شما کمک می کند در طول روز احساس راحتی کنید و احساس سیری کنید. کمک به آرامش و تمرکز در طول فعالیت های مختلف در طول روز.
کاشت درخت خرما فصل کاشت نهال خرما در پاییز و بهار صورت می گیرد. به نهال خرما پاجوش گفته می شود. یکی از راههای کاشت نهال خرما جدا کردن نهال از درخت مادر وکاشتن آن در جای موردنظر است.
نهال خرما(رقم استعمران) پس از کاشت حدود 6 الی 7 سال طول می کشد تا به بار بنشیند البته برای ارقام دیگر فرق میکند مثل رقم برحی پس از سه سال به بارخواهد نشست.
برداشت خرما در استان خوزستان تغریبا از اواسط شهریور تا اواخر مهر ماه است. دراین مدت زمان که حدود 45 روز طول می کشد 90درصد خرمای استان برداشت می شود.
پس از برداشت بخش عمده خرما بطورمستقیم تحویل واسطه ها ودلالان می شود وبخش دیگری از آن نزد باغداران می ماند تا پس از پیدا کردن مشتری بهتری ان را بفروش برسانند.
خرما پس از چیده شدن از درخت آن را در جعبه های چوبی یا پلاستیکی 15 الی 20 کیلویی قرار می دهند وبدون اینکه عملیاتی روی آن انجام دهند تحویل خریداران می دهند.خریداران خرمای مذکور رابه کارگاههای بسته بندی منتقل نموده ودر آنجا عملیات جداسازی سایزبندی شستشووهسته گیری را انجام وآن را برای صادرات آماده می کنند.
از آنجاییکه ایران درتولید خرما درحال حاظر رتبه دوم جهان را به خود اختصاص داده است اما متآسفانه در صادرات خرما بعد از کشورهای تونس الجزایر عراق مصر امارات و پاکستان درمقام هفتم قرار دارد, یکی ازعلتهای بارز آن رامی توان درفرآوری و بسته بندی جستجو کرد.
این درحالیکه خرمای ایران بویژه خرمای استان خوزستان کاملا ارگانیک بوده اما از این مزیت بسیار خوب استفاده نشده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.