ترشی با حضور انحصاری مواد طبیعی درست میشود و ترشی در عراق یکی از محبوب ترین انتخاب ها برای کنار غذا است.
ترشی گذاشتن یا نگهداری در سرکه نشان دهنده دو نوع متمایز از فرآوری مواد غذایی است.
ترشی تخمیر شده غذایی است که در معرض تکثیر میکروبی است.
استارتر بیولوژیکی از میکروارگانیسم هایی که به طور طبیعی در سبزیجات وجود دارد و ماده نگهدارنده از اسید لاکتیک تشکیل شده است.
رایج ترین ترشی های تخمیری کلم ترش و غوره می باشد.
روش تولید برای هر دو سبزیجات ترشی کم و بیش یکسان است و همچنین کشت های میکروبی درگیر تقریباً روی هم قرار می گیرند.
هم کلم ترش و هم غوره های تخمیر شده از عملکرد برخی از باکتری های لاکتیک مانند.
ترشی تخمیر شده نیاز به افزودن نمک خوراکی دارد، بعد از شستشو، پوست کندن و برش دادن که برای انتخاب کلنی میکروبی مناسب برای فرآیند مفید است.
زیرا در این روش فقط باکتری های لازم برای آزادسازی اسید لاکتیک ضروری است.
نکته: در صورت عدم موفقیت در انتخاب باکتری، ممکن است نرم شدن، پوسیدگی، تورم، تغییر رنگ، ویسکوزیته و غیره رخ دهد.
ترشی یکی دیگر از روشهای نگهداری “طبیعی” مواد غذایی است بیشتر از همه سبزیجات، قارچ ها و ماهی که قبلا شسته شده، پوست کنده شده، از قبل پخته شده و در مایع نگهدارنده اسید در حال جوش غوطه ور شده است.
اگرچه اسید استیک دارای خواص آنتی بیوتیکی است، برای آماده سازی فاسد شدنی تر، توصیه می شود که اثر ضد عفونی کننده باکتری کش آن را با افزودن نمک خوراکی و ادویه ها تقویت کنید.
این مواد نشان دهنده عوامل حفاظتی طبیعی اضافی هستند که برای افزایش طول عمر غذا مفید هستند.
از سوی دیگر، غلظت اسید استیک در ترشی ها می تواند با توجه به نوع غذای ذخیره شده متفاوت باشد.
از نظر تغذیه، ترشی هایی که با افزودن سرکه تهیه می شوند، تفاوت چندانی با غذاهای پخته و آماده ندارند.
تنها بازتاب مفید مربوط به از دست دادن احتمالی ویتامین ها در نتیجه تغییر pH، از دست دادن احتمالی نمک به دلیل رقیق شدن در مایع نگهدارنده و افزایش احتمالی، غیر مطلوب، سدیم رژیم غذایی در صورت افزودن نمک خوراکی است.
در مورد غذاهای ترشی تخمیر شده، آنها به دلیل عملکرد میکروبی از افزایش کولین و کوبالامین لذت می برند، در حالی که کاهش موازی ویتامین C در غذا وجود دارد.
همچنین در این حالت با افزودن در آماده سازی، سدیم دریافتی به صورت نامطلوبی افزایش می یابد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.