بازاری های تهران را پسته فندقی به روز سیاه نشاند!!

بر اساس برخی مطالعات بسیار جدید، مصرف پسته به پیشگیری از ابتلا به دیابت نوع 2 کمک می کند، در واقع مصرف مناسب این میوه به ویژه در افرادی که در شرایط پیش دیابتی هستند، سطح قند خون را کاهش می دهد.

پسته فندقی به روز و خام می تواند متابولیسم انسولین را بهبود می بخشد و تغییر شکل گلوکز خون را بهبود می بخشد.

بر اساس این مطالعات، فواید ضد دیابت از ترکیب چربی های غیراشباع، آنتی اکسیدان ها، فیبرها و کاروتنوئیدهای موجود در پسته ناشی می شود. بنابراین پسته همراه با تمام میوه های خشک دیگر نوشدارویی است.

موارد منع مصرف پسته:

پسته برای افرادی که به بادام زمینی حساسیت دارند ممنوع است . از سوی دیگر، کسانی که پسته بسته بندی شده مصرف می کنند، بدیهی است که به نمک بالای آن توجه کنند که در صورت ابتلا به فشار خون مضر است.

پسته، به‌ویژه نوع شور، حتی اگر رژیم کم کالری دارید، باید از مصرف پسته خودداری کنید، مگر اینکه از پسته‌های طبیعی استفاده کنید که متخصص تغذیه می‌تواند آن را در یک رژیم غذایی متعادل نیز بگنجاند.

حتی کودکان نیز باید از مصرف پسته خودداری کنند، مگر اینکه از هرگونه آلرژی آگاه باشند که علائم آن از خارش ، دشواری در تنفس تا استفراغ متغیر است. همچنین اگر از اختلالات کلیوی، زخم، مشکلات کبدی رنج می برید، از مصرف آن خودداری کنید.

دستور العمل های ما با پسته و میوه های خشک:

کوکی ها با بادام، دستور العمل عالی برای صبحانه و به عنوان میان وعده در هر زمانی از روز

سالاد میوه: دستور تهیه با گردو و نوع رزماری دسر که برای صبحانه نیز عالی است

بستنی پسته گیاهی: دستور تهیه آن در خانه تنها در دو مرحله

پسته مانند تمام میوه های خشک میوه هایی با محتوای کالری بالا حدود 570 کیلو کالری در 100 گرم است، اما به همان اندازه از نظر خواص تغذیه ای غنی است.

پسته از حدود 2 درصد آب، حدود 21 درصد پروتئین، 45 درصد چربی، 10 درصد فیبر و 8 درصد شکر تشکیل شده است.

مواد معدنی موجود در پسته به مقدار زیاد عبارتند از کلسیم، آهن، فسفر، منیزیم، پتاسیم، منگنز و مس. در میان فراوان ترین ویتامین ها، ویتامین های گروه B به ویژه B1 و B6 و ویتامین های A، C، E، K و فولات را می بینیم.

پسته همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است که با رادیکال های آزاد مسئول آسیب اکسیداتیو و پیری سلولی مقابله می کند. فراوان ترین آنها بتاکاروتن، لوتئین و زآگزانتین است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.